Ιουλιος 2017

Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις για τον Ιούλιο 2017

http://www.facebook.com /Alexsastras http://www.alexsastra.com

Κριός

Ο Ιούλιος σου φέρνει ουρανοκατέβατα εμποδιάκια, ανοιχτά μέτωπα σε οικογενειακό αλλά και σε προσωπικό επίπεδο… με λίγα λόγια, η προσοχή σου πρέπει να είναι εστιασμένη παντού! Η γνωστή σου τάση για παρορμητικότητα είναι τόσο έντονη αυτόν τον μήνα που «τρομάζει» κόσμο. Κράτα τις αποστάσεις σου, σκέψου πριν πάρεις τελικές αποφάσεις, γιατί ο Ουρανός σου έχει φυλαγμένες κάμποσες εκπλήξεις. Επιβάλλεται ευελιξία, προσαρμοστικότητα και πάνω από όλα ψυχραιμία.

Φράση κλειδί: Μπουρλότο!

Ταύρος

Με την νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο φλογερό ζώδιο του Λέοντα στις 23 του μήνα, αισθάνεσαι ενέργεια και δύναμη που σε ωθεί να κάνεις πράγματα. Θέλεις να τα καταφέρεις χωρίς την βοήθεια κανενός, αλλά ο έρωτας καραδοκεί και θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο σε αυτή την φάση της ζωής σου. Μην αρχίσεις τους ανταγωνισμούς και τις συγκρίσεις, γιατί θα χάσεις όλη την ομορφιά μέσα από τα χέρια σου. Προσοχή στις υπερβολές, γιατί υπάρχει κίνδυνος να πάρεις τις λάθος αποφάσεις.

Φράση κλειδί: «Το πιο βασανιστικό μαρτύριο δεν είναι η κόλαση. Κόλαση είναι η άδεια καρδιά.» (Χαλίλ Γκιμπράν, 1883-1931)

Δίδυμοι

Η ερωτική Αφροδίτη κάνει την έντονη εμφάνισή της στις 5 του μήνα αέρινε Δίδυμε και σου χαρίζει μαγνητισμό, ομορφιά, αισθησιασμό και μια πολύ ευχάριστη διάθεση. Θες να μιλήσεις με κόσμο, να βγεις έξω, να κάνεις εντύπωση, να επικοινωνήσεις. Ο Ιούλιος μοιάζει ένας πολύ ανάλαφρος μήνας για σένα, αφού θα αποτελέσεις «πόλο έλξης» για τους ανθρώπους γύρω σου. Εκμεταλλεύσου αυτή την όμορφη περίοδο στην ζωή σου και άρπαξε όλες τις ευκαιρίες που σου δίνονται. Ποιος ξέρει… ίσως ανοίξει αυτή η μεγάλη πόρτα που περίμενες καιρό. Απόλαυσέ το!

Φράση κλειδί: «Καθρέφτη καθρεφτάκι μου στον τοίχο πάνω τώρα, ποιά είναι η ωραιότερη σολόκληρη τη χώρα;» (Από το παραμύθι «η Χιονάτη και οι 7 νάνοι»)

Καρκίνος

Στις 9 του μήνα πραγματοποιείται η Πανσέληνος στον άξονά σου και συγκεκριμένα στον Αιγόκερω, που σημαίνει πως αισθάνεσαι ξαφνικά μεγαλύτερη επιθυμία για να πετύχεις τους στόχους σου. Φαίνεται πως όλη σου η ενέργεια έχει συγκεντρωθεί στα επαγγελματικά και τα κοινωνικά σου ζητήματα και είσαι πανέτοιμος για να συνεργαστείς με τα κατάλληλα άτομα, να κλείσεις συμφωνίες και συμμαχίες έτσι ώστε να βγεις νικητής! Προχώρα και θα δεις, πως τώρα είναι η κατάλληλη περίοδος, ευαίσθητό μου Καρκινάκι, για να αφήσεις τις γκρίνιες στην άκρη και να δραστηριοποιηθείς!

Φράση κλειδί: Και ξανά προς την δόξα τραβά…

Λέων

Λαμπερό μου Λιοντάρι, ο μήνας Ιούλιος δεν σου υπόσχεται λίγα… Στις 6 του μήνα ο επικοινωνιακός Ερμής κάνει την εμφάνισή του και σου τονώνει το «μπλα μπλα», τον διάλογο και το Εγώ σου, που αναμένεται να κάνει πάταγο! Τώρα μπορείς να καταλήξεις σε συμπεράσματα και να ξεστομίσεις επιτέλους όλα αυτά που πραγματικά σκέφτεσαι. Από τις 21 του μήνα προστίθεται και ένας άλλος δυναμικός πλανήτης στο ζώδιό σου, ο μαχητικός Άρης. Νέα επαγγελματικά ξεκινήματα, πιθανή επιτυχία, ερωτική ακτινοβολία, ακαταμάχητη ενέργεια και αυτοπεποίθηση…Προσοχή γύρω στις 23 του μήνα να μην φας τα μούτρα σου, αφού η Νέα Σελήνη σου δίνει υπερβολική αίσθηση δύναμης… τι άλλο να ζητήσει κανείς από έναν μήνα.

Φράση κλειδί: «Είναι καλό να θυμόμαστε ότι το σύμπαν με μια μικρή, ασήμαντη εξαίρεση- αποτελείται από τους άλλους». (Τζόν Άντριου Χόλμς, 1874-1937)

 

Παρθένος

Οργανωτικοί μου Παρθένοι, από τις 26 του μήνα ο αγαπημένος «φτερωτός» πλανήτης Ερμής σας γεμίζει το όμορφο κεφαλάκι σας με τις καλύτερες ιδέες, έτσι ώστε να δώσετε λύσεις στα προβλήματά σας. Δημιουργία, πρακτικότητα, οργάνωση είναι μερικές από τις λέξεις κλειδιά του Ιούλη. Αυτή η πλανητική επίσκεψη θα είναι «αρμένικη βίζιτα», αφού ο Ερμής θα στρογγυλοκάτσει μέχρι και τις 29 του Σεπτέμβρη. Οι ευκαιρίες που σας δίνονται τώρα είναι πολλές και καλά θα κάνετε να τις αρπάξετε…

Φράση κλειδί:«Η ικανότητα είναι άχρηστη χωρίς την ευκαρία» (Ναπολέων Βοναπάρτης)

Ζυγός

Δημιουργικότητα, καλλιτεχνικοί και επαγγελματικοί στόχοι, όλα αυτά μαζί κάνουν τον Ιούλιο να μοιάζει ένας ονειρεμένος μήνας. Από τις 21 του μήνα θα αισθανθείς την ανάγκη να εκφράσεις και να εκφραστείς μέσα από τα ταλέντα σου και ακόμη και να τα εκμεταλλευτείς επαγγελματικά αν το θες. Ότι δημιουργείς παίρνει αναγνώριση και η αυτοπεποίθησή σου ανεβαίνει. Μέχρι και τις 5 του Σεπτέμβρη ανοίγονται πόρτες στα επαγγελματικά σου και οι δυσκολίες του παρελθόντος φαίνεται να έχουν ξεπεραστεί προς το παρόν. Αισιοδοξία.

Φράση κλειδί: «Κάθε πράξη δημιουργίας είναι πρώτα μια πράξη καταστροφής» (Πάμπλο Πικάσο)

Σκορπιός

Μυστικοπαθή μου Σκορπιέ ο μήνας Ιούλιος δεν φαίνεται να σου φυλάει ιδιαίτερες εκπλήξεις. Θα είναι ένας σταθερός μήνας, με τον Ερμή από τις 6 έως και τις 26 του μήνα να σε κάνει επικοινωνιακό, να ευνοεί τις μικρομετακινήσεις και τις συνεργασίες σου, καθώς και τις αποφάσεις που καλείσαι να πάρεις. Μετά τις 20 του μήνα, με τον δυναμικό Άρη στον λαμπερό Λέοντα έρχεται η σημαντική στιγμή της επανεξέτασης των σχεδίων σου, των στόχων και των πραγματικών σου ονείρων. Μήπως κάπου εκεί μέσα κρύβεται και ο άνθρωπός σου;

Φράση κλειδί: Το πεπρωμένον φυγείν αδύνατον.

 

Τοξότης

Με σύμμαχο την αισθησιακή Αφροδίτη στους επικοινωνιακούς Διδύμους από τις 5 του μήνα, το καλοκαιράκι σου δείχνει μια άλλη, πιο ανάλαφρη πλευρά. Πέρα από τα εμπόδια και την ταλαιπωρία που πέρασες τον τελευταίο καιρό, ο Ιούλιος σε κάνει να αισθάνεσαι πως η ζωή έχει και τα τυχερά της. Τα πρόσωπα που θα γνωρίσεις σε κάνουν να περνάς καλύτερα και οι στιγμές που θα μοιραστείς με τους αγαπημένους σου θα είναι τόσο μοναδικές, όσο και τα παιδικά καλοκαίρια της ψυχής σου.

Φράση κλειδί: La Vita e bella! (Η ζωή είναι ωραία!)

Αιγόκερως

Στις 9 του Ιούλη πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο ζώδιό σου, συντηρητικέ μου Αιγόκερε. Αυτή θα σου δημιουργήσει έντονα συναισθήματα προστασίας ως προς την οικογένειά σου, το σπίτι σου, το πνευματικό και το πραγματικό. Μπορεί να αναγκαστείς να αποχωριστείς και να αλλάξεις γνώμη για κάποιους ανθρώπους που τους θεωρούσες αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς σου και αυτό γιατί ίσως χρειαστεί να θυσιάσεις ή ακόμη και να θυσιαστείς. Η πραγματικότητα μπορεί να σου δείξει το σκληρό της πρόσωπο, αλλά όταν αποφασίσεις να εκφράσεις ανοιχτά τα συναισθήματά σου τότε πολλά μπορεί να γίνουν.

Φράση κλειδί: Η αγάπη θα σώσει την μέρα. (Love will save the day)

Υδροχόος

Αεικίνητε Υδροχόε μου, από τις 6 μέχρι και τις 25 του μήνα ο επικοινωνιακός πλανήτης Ερμής σε ωθεί να κάνεις προσωπικές επαφές, να βγεις και να συνομιλήσεις με κόσμο. Τα οικονομικά σου, αλλά και τα επαγγελματικά σου φαίνεται να πηγαίνουν καλά, αρκεί να μην αρχίσεις να εκνευρίζεις τους γύρω σου με τις υπερβολικές σου απαιτήσεις. Μην ανυσηχείς όμως. Στις 21 του μήνα με τον μαχητή πλανήτη Άρη στον λαμπερό Λέοντα η σωματική και ψυχική σου κατάσταση θα βρίσκονται σε καλά επίπεδα, έτσι ώστε να σου δίνουν την αυτοπεποίθηση που χρειάζεσαι για να αντιμετωπίσεις όλα τα μικροεμπόδια που σου παρουσιάζονται, χωρίς να ρίχνεις ευθύνες στους άλλους. Σε στηρίζουν τα δικά σου πρόσωπα και εσύ νιώθεις νικητής.

Φράση κλειδί: Μαζί μπορούμε καλύτερα!

Ιχθύες

Αγαπημένα μου ψαράκια ο μήνας Ιούλιος δεν έχει πολλά σκαμπανεβάσματα για εσάς. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξετε είναι η διάθεσή σας για ξεκαθαρίσματα και συγκρούσεις με όλους αυτούς που δεν σας αφήνουν να κάνετε αυτά που θέλετε, όπως ακριβώς τα θέλετε. Μην σπαταλάτε λοιπόν την ενέργειά σας από εδώ και από εκεί χωρίς αποτέλεσμα. Κινηθείτε έξυπνα και διεκδικήστε τα κεκτημένα. Η αισθησιακή Αφροδίτη στους αέρινους Διδύμους από τις 5 του μήνα σας «ανοίγουν» την όρεξη για διακοπές και όμορφες στιγμές με φίλους και αγαπημένους ανθρώπους. Εκμεταλλευτείτε το και ζήστε ένα πανέμορφο καλοκαίρι.

Φράση κλειδί: «Οι άνθρωποι δεν προσέχουν αν είναι χειμώνας ή καλοκαίρι, όταν είναι ευτυχισμένοι.» (Άντον Τσέχωφ)

 

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google+ Foto

Du kommentierst mit Deinem Google+-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s